Valmistujaiset ja uusi työ

Viime viikolla juhlimme valmistujaisiani. Juhlat eivät olleet isot ja paikalle kutsuimme lähimmät sukulaiset. Kaikki eivät paikalle päässeet, mutta juhlat sujuivat oikein hyvin ja oli kiva nähdä pitkästä aikaa heitä, jotka juhliin tulivat. OJ jaksoi myös todella hienosti koko päivän.


Juhlat juhlittiin vanhempieni luona Järvenpäässä, meille kun on hieman hankalaa tulla. Vaikka asummekin aivan keskustassa, niin autopaikan saaminen on melko hankalaa. Lisäksi ilmaisia autopaikkoja ei lähettyviltä löydy. Iltaa lähdimme Casperin kanssa jatkamaan vielä takaisin Lahteen ystäviemme pikkujouluihin. OJ jäi vielä vanhempieni luokse yöksi. Seuraavana päivänä haimmekin sitten O:n samalla työmatkani tarkastaen.

Tällä viikolla aloitin työt uudessa työpaikassani Hyvinkäällä. Työmatkaa per suunta on noin tunnin verran, mutta onnekseni olen työvuorojen puolesta säästynyt ruuhkista matkoillani. Sopeutumista uusi työpaikkani vielä vaatii, mutta onneksi olen jo päässyt aika kivasti viikon aikana mukaan porukkaan. Olen nyt alkuun vuoden loppuun asti yhdellä osastolla ja siirryn sitten alku vuodesta toiselle osastolle. Sitten alkaakin sopeutuminen uuteen työpisteeseen jälleen uudelleen.
OJ ja vaari <3
Siskoni ja äitini
Mutta ensimmäinen viikkoni sujui hyvin ja olen päässyt jo antamaan mukavasti näyttöjä lääkehoitolupia varten. Ensiviikkoa innolla odottaen. Omaa haastetta on luonut se, että minun pitäisi muistaa, etten ole enään opiskelija. Tällä tarkoitan ehkä eniten sitä, etten tarvitse koko ajan lupaa ja ohjaajaa vierelleni kun teen jotain vaan voin vain mennä ja tehdä, odottelematta että joku tulisi minua vahtimaan. Myös se, että opiskelijat osastolla saattavat tulla mukanani hoitamaan vaikka esim. haavaa ja minun pitäisi muistaa ohjata, että miten asiat tehdään.

Oikein mukavaa viikon vaihdetta kaikille! :)

Ei kommentteja